kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

29 January 2013

THANYAPORN MIRIFICA


RM35 

harga untuk 1 dozen hubungi saya

A)hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq kedai cempaka!!!-NADIA

B) dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak... CIKGU

C) i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...- MRS_Z

D)breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..-MISSY

E) bagus ubat nie..sy pun makan..beli direct dari thailand..dia pejalkan breast yg lembik2 tu..:) lagipun bahan2 dia selamat..sy keje dgn pharmaceutical & biotech company..so bole check..MENAZLENS

F)2 minggu ambik dah bleh rase ade perubahannyer.. - GULIE

G) akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..insya allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best! - LEO79

H) dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.- YULEEN

I) ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! - JOSWEET2

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SECRET BOOMZ ALL IN 1

PALING MURAH DI PASARAN


RM65
(free breast soap)

RAMAI YANG JUAL DALAM PEK TRIAL YANG 7 BIJI SAHAJA
HARGA UNTUK PEK TRIAL RM20-RM35
CUBA ANDA KIRA BERAPA YANG ANDA PERLU KELUARKAN DUIT UNTUK MENDAPATKAN HARGA 1BOTOL 40 BIJI. PEK DALAM BOTOL ADALAH PACKAGING YANG TERBARU

PEK TRIAL


PRODUK NI ADALAH BEST SELLER & no. 1 produk yang dicari

saya tidak menjual yang trial....

all in 1 secret Boomz By Pretty White

ALL in 1 PAYUDARA BESAR & KULIT PUTIH serta SIHAT dari dalam 
BEST SELLER!!!
Hadiiiiirr di MALAYSIA cuma untuk kamu-kamu yang ingin tampil cantik dan menarik ;)
SECRET BOOMZ for BREAST ENLARGEMENT & WHITENING
Secret Boomz adalah kapsul herbal semulajadi dan memiliki byk manfaat, semua yang wanita INGINKAN ada dalam kapsul ini
WOOOWWWW...... amazing....
ALL in 1
1. Membesarkan, memejalkankan dan merawat Payudara ttp sihat, kenyal dan indah.
2. Memutihkan Kulit dari dalam dg gluthatione tinggi, membuat kulit lebih cerah, halus dan bercahaya.
3. Mengurangi jerawat, bintik-bintik hitam, flek, melasma dll
4. Memutihkan lipatan-lipatan gelap di pangkal paha, leher, siku, ketiak
5. Anti Oksidan tinggi
6. Melindungi kulit dari sinar UV A/B/C
7. Secara dramatis meningkatkan energi Anda
8. Meningkatkan sistem imun (kekebalan tubuh) terhadap penyakit/infeksi
9. Membantu meningkatkan libido/kinerja seksual sehingga dapat membahagiakan Anda dan pasangan
10. Merapatkan dan mengetatkan Vagina serta menghilangkan bau tak sedap pada organ intim
11. Mengurangi rambut rontok, menutrisi rambut lebih sehat dan bercahaya
12. Menyihatkan kuku jd sihat dan tidak mudah patah
13. Membantu menyeimbangkan Hormon
14. Menyeimbangkan sirklus haid jadi teratur/normal
15. Memperlambat proses penuaan, sehingga Anda terlihat lebih muda:*
16. Mendetoksifikasi Tubuh 
17. Mengurangi stress
18. Meningkatkan fungsi mental
19. Mengecilkan perut buncit
Directions:
1 kapsul sehari (baik di telan pagi hari)

Content:
  L-Gluthatione 1000mg
  Phytoestrogen
  Placenta extract
  Collagen
  Berry mix
  Vitamin C
  Vitamin E
  Tripala
  Cranberry Extract
  Bilberry extract

Isi : 40 capsule/packet ( 1BULAN 10 HARI )
Rata-rata hasil terlihat 3-7 hari lho... Kandungannya tinggi dan terbaik!!

WAJIB CuBA!! produk yang menjadi pilihan ramai !!! Bleh cek google!! Best seller di Korea, Thai, Malaysia, Indonesia dll 

AMAN!! Sertikasi GMP, HACCP dan HALAL!! Terjamin!!
Manufactured by Korea


       


ANTARA TESTIMONI DARI CUSTOMER YANG MENGGUNAKAN SECRET BOOMZ

copy dari feedback customer google













+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PUERARIA MIRIFICA


RM60
2 botol RM100(free breast soap)
Harga pasaran : RM85

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’


Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 400mg Puereria Mirifica dan 100mg lobata.

KHASIAT PUERARIA MIRIFICA :

KULIT
- menganjalkan kulit yang telah melendut
- menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- mengurangkan garis-garis halus
- mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- merawat jerawat dari dalam
- mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
- mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
- kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
- mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- mengawal keguguran rambut
- melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN
- melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA
- mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN
- menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh

IA TIDAK SEPERTI THANYAPORN KERANA 5X GANDA BERKESAN DARI PRODUK PUREARIA MIRIFICA YANG LAIN.

THANYAPORN HANYA MENGANDUNGI 150MG PUERARIA MIRIFICA SAHAJA MANAKALA PUERARI MIRIFICA 400MG

4 comments :

  1. Nk order mcm mane??..pastu bpr harga nye

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak order? rm35 termasuk pos ke?

    ReplyDelete
  3. Thanyaporn ori 3botol hanya rm100!!!
    +free usa herbal breast soap
    +Freepost
    Juga ada mjual emilay ori..
    3botol hanya rm100!!!
    sms/wechat/whatsapp 0174779638 untuk order..

    ReplyDelete