kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

25 June 2013

D'NARS SKINCARE COSMETIC





promosi : RM50

harga pasaran : RM59.90

D'NARS SKINCARE COSMETIC
mendapat sambutan yang sangat- sangat menggalakan..
kebanyakan yang menjual produk-produk ini adalah daripada pengguna  setia produk ni sendiri.. saya juga turut menggunakan..selepas 2 minggu menggunakan , da boleh nampak perubahan ketara pada wajah...wajah  kulit da xkusam n cerah lepas tu sy trus decide nak jual kosmetik ni juge..sebb memang betul2 berkesan..harga pun sangat-sangat berpatutan.. 

Senarai harga barangan Dnars Skincare:
1) trial set normal/jeragat atau jerawat/bminyak RM59.90 (PROMOSI : RM50)
2) gold foundation RM39.90 (PROMOSI : RM32)
3) toner collagen RM27.90(PROMOSI : RM25)
4) toner treatment RM21.90(PROMOSI : RM19)
5) krim kunyit RM26.90(PROMOSI : RM24)
6) sabun badan RM19.90





 trial set normal/jeragat atau jerawat/bminyak RM59.90 (PROMOSI : RM50)


SET NORMAL/JERAGAT 

INCLUDE:
1 SABUN BERAS
1 SABUN KOLAGEN
1 MAGIC DAY CREAM
1 MAGIC BEAUTY CREAM

SET JERAWAT

INCLUDE:
2 SABUN BERAS
1 MAGIC DAY CREAM
1 MAGIC BEAUTY CREAM
1) Sabun Beras Dnars

* Khasiat :
- mencuci muka sebersih2 nya...(membuang kotoran yang terdapat dalam pori2  muka-habuk,minyak,kulit mati)
- memudarkan dan menghilangkan parut jeragat dan jerawat
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam.
- Membuatkan Kulit Muka Lebih Cerah, Gebu, Licin, Halus, Lembut Dan Tegang
- Melembutkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah
  
2) Sabun Collagen Dnars

- membersih muka kita dgn lembut...boleh buat muka kita yg lesu,nmpk lebih segar.
- mengurangkan pigmentasi/jeragat
- memudarkan parut/cela
- mengurangkan kedutan dan garis2 halus (dkt area dahi selalunya)
- mencerahkan kulit yg kusam,kasar dan kering
- membuatkan tona kulit muka kita lebih sekata.
- memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit 

**********************************************************************************   
Trial set Kulit Berminyak dan Berjerawat - 2 ketul sabun beras 
*Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu
*Mengecutkan jerawat di wajah/badan seawal 2 minggu penggunaan
*Memudar juga menghilangkan parut & cela
*Mengurangkan pigmentasi/jeragat
*Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan/strectmark
*Mencerahkan kulit yang kusam/gelap, kasar dan kering
*Menyamaratakan tona kulit
*Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit

Lagi http://jelitawan-sfbeauty.blogspot.com/2012/05/sabun-glutathione-collagen.html#ixzz2CeYOEnncTrial Set Kulit Berminyak dan Berjerawat - 2 ketul sabun beras.
Trial Set Kulit Normal dan berjeragat - 1 ketul sabun beras,1 ketul sabun collagen.
Kenapa set jerawat xde sabun collagen ye?
Macam ni :
SET NORMAL/JERAGAT
mempunyai sabun Collagen & sabun susu beras.

Utk yg mmpunyai kulit Normal/Jeragat , sabun collagen membantu mengelakkan kedutan pada wajah kerana penggunaan sabun beras (kebiasaan pncuci jnis sabun mmg mngeringkan kulit..so dgn adanya sabun collagen..mmbantu melembabkn kulit)
jadi SABUN SUSU BERAS & SABUN COLLAGEN perlu dlm kulit yg NORMAL/JERAGAT

SET JERAWAT/BERMINYAK pula mempunyai kedua2 sabun susu beras dan tak perlukan sabun collagen kerana keseimbangan minyak pada kulit sudah cukup untuk mngurangkan kedutan, selain itu keadaan minyak pada kulit yg banyak mmg memerlukan pencuci jnis mngeringkan kulit... so..nk buang minyakkan =)  yg berjerawat pula perlu keringkn jerawat supaya cpat pulih... so, sbb tu sabun susu beras sgt2 diperlukan bg mereka yg kulit berjerawat&bmnyak...
***********************************************************************************
   
Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu
*Mengecutkan jerawat di wajah/badan seawal 2 minggu penggunaan
*Memudar juga menghilangkan parut & cela
*Mengurangkan pigmentasi/jeragat
*Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan/strectmark
*Mencerahkan kulit yang kusam/gelap, kasar dan kering
*Menyamaratakan tona kulit
*Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit

Lagi http://jelitawan-sfbeauty.blogspot.com/2012/05/sabun-glutathione-collagen.html#ixzz2CeYKCxUg
  3) Day Cream Dnars (set kulit berminyak dan berjerawat0
) 
HARGA PASARAN

5gm : RM26.90
15gm : RM69.90

PROMOSI 

15gm : RM59

- menghilangkan jerawat,jerawat kecik2 ( jerawat pasir)parut bekas jerawat,lebihan minyak di  muka
- menjadikan kulit lebih sihat,licin dan berseri2..

b) Day Cream Dnars (set kulit normal dan berjeragat)
* Harga = rm26.90 

HARGA PASARAN

5gm : RM26.90
15gm : RM69.90

PROMOSI 

15gm : RM59


- terdapat campuran set mutiara asli didalamnya...fungsinya untuk membantu menghilangkan jeragat,parut dan bintik hitam.
- mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan diwajah
- boleh juga digunakan sebagai foundation...fungsinya untuk mengelakkan jeragat dan bintik hitamtumbuh kembali.  

4) Night Cream


HARGA PASARAN

5gm : RM26.90
15gm : RM69.90

PROMOSI 

15gm : RM59
- bagi mereka yg mempunyai masalah kulit berminyak,night cream ialah krim yg sgt efektif untukmembantu  mengurangkan jerawat..menyingkirkan sebum berlebihan pada kulit muka.apabila kulit muka dh kurang berminyak,pori2 x lagi tersumbat..maka xbolehla jerawat nk tumbuh sesuka hati.hhehe
- bagi mereka yg ada msalh kulit normal tp berjeragat,xpe...jgn bmbg.InsyaAllah krim ni akan membantu  selesaikan masalah ni.Kulit akan menjadi lebih sihat dan lembap secara semulajadi




TONER TREATMENT (UNTUK KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT)

 

 toner treatment RM21.90(PROMOSI : RM19)


Huraian :-

1) Mengecilkan pori-pori dan menganjalkan kulit



2) Mengembalikan PH 5.5 pada kulit muka selepas di cuci



3) Estrak daripada tumbuhan untuk melembap dan menyegarkan kulit

4) Ada formula khas untuk merawat jerawat.

TONER COLLAGEN ( UNTUK KULIT NORMAL DAN BERJERAGAT)



toner collagen RM27.90(PROMOSI : RM25)

Huraian:

Penyegar Muka yang mengandungi Collagen yang membantu menganjalkan wajah, merehatkan dan melembapkan kulit serta bertindak membantu menghilangkan tanda-tanda penuaaan dan garis kedutan pada seluruh wajah.

^^^^ Kesimpulannya dekat sini,bagi mereka yg mempunyai masalah kulit berminyak danberjerawat,anda dicadangkan untuk menggunakan

KRIM KUNYIT/ YELLOW CREAM



krim kunyit RM26.90(PROMOSI : RM24)

YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g
-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.


Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.

 MAGIC GOLD FOUNDATION

DNARS MAGIC GOLD FOUNDATION

gold foundation RM39.90 (PROMOSI : RM32)

Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.
-Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
-Menutup kecelaan pada wajah.
-Mengandungi vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
-Sesuai untuk kulit jeragat/kulit kusam/ sensitif/normal.
-Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
-Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.
Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit Lelaki dan Wanita..

Tips Penggunaan Dnars skincare..




Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT


Siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim/ magic gold foundation.
4. apply foundation/ compact powder



Malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng

Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK
Siang hari :
1. Cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. Apply toner treatment (dgn kapas)
3. Apply magic day krim

Malam hari :
1. Cuci muka dgn sabun beras
2. Apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment
(selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)



















1 comment :

  1. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    Menghilangkan Bekas Jerawat
    .

    ReplyDelete