29 January 2013

SET ANNA COSMETIC

paling murah di pasaran
RM60

Khasiat : Memgecutkan jerawat Mengurangkan Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan Membersihkan kulit muka Awet muda Melicinkan kulit muka Mencerahkkan kulit muka P/S : Pastikan produk yang anda beli betul2 original kerana kebanyakan krim kunyit yg berada di pasaran sudah di campur dengan bahan2 lain


Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

Testimoni .....
Mira Kannan Krim nie memang berkesan untuk jerawat..jerawat/parut jerawat hilang..muka pun makin cerah..tq krim kunyit :)


Mira Kannan Dulu i ade guna krim kunyit,memang berkesan untuk pencerahan & hilangkan parut jerawat..tapi i rasa ini lagi bagus sikit since gred A,nak try dulu :)

Lavinthika Vasanthan
Hi all, i nak bagi testimonial i guna product ni (krim kunyit)... Dulu muka i sangat teruk, jerawat besar besar, banyak bintik bintik hitam and muka sunburn teruk... So i start guna sabun susu beras and the morning cream plus the night cream... Dalam satu minggu dah nampak kesan... First memang banyak pimples keluar kat muka... But kalau tengok betul betul, jerawat yang timbul kat muka tu actually is the ones yang memang dah lama stuck kat kulit muka... Then i use krim siang and krim kunyit... Once dah clear, pimples tu tak timbul balik dah... My face is more clearer and fairer... My suggestion to all is to use sabun gluta, krim siang and krim kunyit gred A. But kalau tak mampu, u can still use sabun susu beras (susu beras tanpa campuran kolagen atau mutiara), krim siang and then krim kunyit gred aaa... It still works... But u must have enough 8 hours sleep daily to let the night cream work on ur skin and kulit akan nampak lebih cantik... :-)



3 comments :