kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

30 April 2013

CHOCO COLLAGEN 1500MG BEAUTY HANS


RM30
MINIMUM 3 SET
HARGA SEBENAR RM38.90

Info Produk :

Membantu memperbaiki struktur kulit agar cantik dan gebu di samping mencerah dan menganjalkan kulit.
Kandungan collagen yang padu dapat mengurangkan garis penuaan dan membentuk wajah kelihatan lebih muda dan berseri.
Membantu memudarkan tompok-tompok gelap dan menghilangkan parut-parut seluruh kulit badan terutama belakang badan yang sering bermasalah.
Tidak perlu dibancuh, hanya tuangkan di dalam mulut dan nikmatilah keenakannya!
Berkesan dengan pantas dan kulit kekal bebas cela dan gebu.

DOUBLE SLYM UP


RM30

MINIMUM 3 SET CUKUP UNTUK SEBULAN
Double slym Up keluaran Megah Perawan membantu dalam membuang lemak tepu.Doubleslym Up bertindak secara semulajadi dengan mengeluarkan peluh dan memecahkan lemak tanpa perlu bersenam.

Kandungan:20gm x 10 sachet

Kebaikan Double Slym Up
Membantu dalam membantu membuang lemak tepu.
Bertindak secara semula jadi mengeluarkan peluh dan memecah lemak tanpa perlu bersenam serta membakar lemak secara semulajadi.
Membantu mengurangkan selera makan dan mengenyangkan perut sepanjang hari.
Memudahkan pelawasan pembuangan air kecil dan besar dan meningkatkan sistem imunisasi badan.



DARA SUNTI COLLAGEN


RM26
harga sebenar : RM34.90

minimum belian 3 set


Produk terbaru Megah Perawan adalah produk berunsurkan collagen diperlukan oleh wanita hari ini untuk mengatasi masalah garisan bawah mata,kulit kering dan mengatasi masalah payudara dan pinggul.

Kandungan:10 sachet x 18ml

Setiap hari badan kita akan kehilangan collagen dengan kadar yang pantas. Ini boleh dilihat apabila berlakunya tanda-tanda seperti di bawah:-
Garisan kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, eye bag, penglihatan kabur.
Garis halus kelihatan pada leher
Gusi tidak sihat
Payudara dan punggung kendur
Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi
Kulit kering, kulit hilang keanjalan, kelihatan lebih tua
Liang roma jadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan
Rambut jadi kering dan bercabang dihujung
Oleh itu, pengambilan produk-produk berunsurkan collagen amat-amat perlu untuk mengimbangi kehilangan yang sememangnya tidak akan dapat dielakkan. Maka dengan itu anda memerlukan Dara Sunti Collagen sebagai penyelesaiannya.
Cara Minum:
Tuangkan ke dalam mulut tanpa dibancuh dengan air dan rasai keenakkan serta merta, Dara Sunti Collagen dengan perasa asli gabungan Madu, Kacip Fatimah, Puri Mangga dan Acai Berry.
Boleh diambil 1-2 kali sehari sebelum atau selepas makan pada bila-bila masa ia juga sesuai untuk wanita yang sudah berkahwin atau masih dara.
Simpan ditempat yg sejuk.

Kebaikan Dara Sunti Collagen
• Mengurangkan garisan kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata
• Memudarkan garis halus kelihatan pada leher
• Mengatasi masalah gusi tidak sihat
• Mengelakkan payudara dan punggung kendur
• Mengatasi masalah kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi
• Mengurangkan masalah kulit kering, kulit hilang keanjalan, kelihatan lebih tua
• Mengelakkan liang roma jadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan
• Mengelakkan rambut jadi kering dan bercabang dihujung

Kandungan Dara Sunti Collagen
1. Pueraria Mirifica
2. Acai Berry
3. Manjakani
4. Collagen
5. Kunyit
6. Kurma
7. Madu
8. Roselle
9. Buah Tin
10. Habbatussauda
11. Kacip Fatimah
12. Pegaga, Zaffaran
13. Puri Magga
14. Ginseng
15. Maqui Berry
16. Cranberries, Delima

27 April 2013

BEDAK ARAB KOKURYU



RM45





Keistimewaan BEDAK ARAB KOKURYU SUPER SUMMER CAKE.

1. Bedak 3 dalam 1
Moisturizer
Foundation
Powder... Sangat jimat bukan!


2. BEDAK ARAB KOKURYU lebih sekata mengikut suhu darah dan kulit si pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, sesiapa sahaja sesuai menggunakannya.

3. Kemas dan sekata membuatkan wajah anda lebih semulajadi dan menyerlah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. Bedak Arab KOKURYU ini sifatnya sejuk.

6. Apabila berpeluh, kulit akan nampak lebih lembab dan anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti kerana mudah dipakai.

11. Satu bedak compact  KOKURYU ini boleh tahan sampai 3 bulan. Mengikut cara dan kekerapan si pemakai.

12. Terasa kering dan ringan seolah-olah tidak memakai apa-apa bedak atau mekap.

Berat 50g
HARGA - RM45.00



Perbezaan Bedak Arab Original dan Tiruan


PERHATIAN: BERHATI2 DENGAN PRODUK TIRUAN/PALSU!!!


Untuk makluman semua...Pastikan Bedak Arab yang dibeli ORIGINAL. Dah ramai orang yang terkena Bedak Arab TIRUAN made in China ni kerana terpedaya dengan harga yang ditawarkan..sangat murah termasuklah harga pembelian borong. Akibatnya kulit muka jadi rosak dan semakin teruk.. tertipu dengan harga yang murah, akibatnya muka yang merana. Padahal, Bedak Arab yang original mampu mengecutkan jerawat & bukan menambahkan lagi kerosakkan pada kulit wajah
Terdapat beberapa perbezaan antara Bedak Arab Original & tiruan.. Harap anda semua berhati-hati ketika membeli..perhatikan:


PERBEZAAN BEDAK ARAB ORIGINAL DAN TIRUAN.. 
~ WARNA BEKAS produk TIRUAN LEBIH CERAH daripada produk yang yang ASLI.
~ Terdapat code CN-+++ dibahagian bawah belakang kotak Bedak Arab yang palsu..

~ Ketebalan & berat:
**Bedak Arab PALSU LEBIH NIPIS & RINGAN berbanding Bedak Arab Original..

~ PERLU DIINGAT YE..kebanyakkan cust keliru dengan penggunaan stiker bertulisan arab ni..disini saya akan terangkan..
**tidak semestinya Bedak Arab yg tidak mempunyai sticker berlebal tulisan arab itu tiruan. Terdapat juga Bedak Arab yang Original yang dijual tidak mempunyai sticker berpelakat bertulisan arab.. (sebagai mana yang kita tahu..Bedak Arab Kokuryu juga turut dihasilkan/dikilangkan di Filipina menggunakan teknologi Jepun)
**yang sebetulnya.. Bedak Arab TIRUAN juga mempunyai sticker berlabel tulisan Arab tetapi STICKER PRINTED pada kotak..yang ORIGINAL berSTICKER PELEKAT.
~ Terdapat juga perbezaan tulisan emas pada depan dan tepi kotak:
**TIRUAN: TULISAN TAK TIMBUL
**ORIGINAL: TULISAN TIMBUL

~ Pemakaian dan sapuan:
**TIRUAN: perlu pakai banyak baru terserlah
**ORIGINAL: hanya sedikit sapuan dah memadai
~ Bau:
**TIRUAN: bau tak kuat
**ORIGINAL: baru buka kotak bau dah semerbak 

~ Tulisan bahagian belakang:
** TIRUAN: kurang embossed (timbul) & tidak kemas
ORIGINAL: embossed, kemas & teratur

1) Bedaknya ada sticker hologram/cop emas juga dan imported gigi queen juga, macam yang original.
2) Di belakang bekas bedak ada cop emas juga dan ada tulisan " sun joil city". kalau bedak original " sun juan city" (sila rujuk pada pic kat bawah ye..)
3) Di belakang bawah kotak bedak tertulis CN NO:.. LOT NO:... MPG DATE:.... kalau bedak original tertulis LOT NO: .... MPG DATE: .....

4) Warna bedak sama dengan yang original, tapi bau bedak sangat berbeza dengan yang original..(original pun bau die lebih kuat)





Ni antara yang biasa kami dapat daripada supplier dari Mesir...Selalunya sampai je barang, memang kami akan check sebelum diedarkan pada customer. Dan Alhamdulillah, setakat ni sume yang kami dapat adalah yang original. Walaupun ade yang ade label/sticker dan ade yang takde..tapi sememangnya original sahaja yang kami dapat..syukur, Alhamdulillah...

18 April 2013

PAMOGA SACHET


harga promosi 
RM250
harga pasaran RM296


Pamoga 6 merupakan salah satu lagi produk keluaran Vida Beauty yang terbaik dipasaran. Produk ini mampu merawat 1001 jenis penyakit dengan izin Allah s.w.t dengan enam kali ganda khasiat.
... Membantu merawat pelbagai penyakit:-
Angin ahmar/lumpuh
Buasir
Kulit melecur
Kulit kaki pecah
Lemah otot, radang dan gaut
Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi, kencing manis
Masalah jantung dan ginjal
Masalah kitaran haid dan dalaman wanita
Mata lebam/kurang tidur
Pedih ulu hati dan batu karang
Pencernaan, keracunan dan sembelit
Rambut gugur dan tidak lebat
Selepas bersalin dan sistem peranakan
Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
Ulser

* Khasiat enam kali ganda daripada minuman kesihatan yang lain
* Khasiat dan kehebatan dari alam semula jadi
* Menaikkan seri wajah, mencantikkan kulit muka dan sebagai tenaga tambahan untuk kekal cergas
* Membantu memberikan kesihatan dan kecergasan

Cara Penggunaan1.Sila ambil ½ atau 1 paket setiap hari, larutkan dalam air minuman, kacau dan minum segera
2.Ambil selama 5 hari berhenti 2 hari.

• Mulakan dengan bacaan Bismillah

• Selawat 3 kali

• Bacaan Fatihah 1 kali

• Berdoa dan Niat

• Kemudian baru minum perlahan-lahan

MAIXARA C-SENTIAL



RM75
Bakal mencetus fenomena 2013.
Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2..
Produk keluaran bumiputera..

HARGA SEBENAR RM125
TAPI UNTUK TEMPOH PROMOSI TERHAD,
HANYA RM100
60 BIJI/BOTOL
(UNTUK 2 BULAN!)


rasai kesannya seawal 7 hari..

KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.

- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.

- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.

- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.

- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.

- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.

- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.

- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

 SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:

1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)



FAKTA PRODUK:

1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!


Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..


PENGAMBILAN DISARANKAN:

-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bole diambil maksima 2 tablet (saranan yang sebaik2 nya terutama pada bulan ptama pengambilan)
- minum air bersih yang banyak sepanjang hari

FIGURE UP


PALING MURAH DI PASARAN


RM52
30 kapsul untuk 1 bulan

KENAPA MEMILIH FIGURE UP?
1. Berat badan naik bagai dipam-pam!
- Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini, penyebab utama nya ialah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain.

2. Macam2 dan cuba belum menunjukkan hasil!
- Pelbagai cara telah dilakukan seperti diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsingan dan telan bermacam-macam pil kurus di pasaran. Namun berat badan masih tidak berubah malahan semakin gemuk! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan.

JOM CUBA FIGURE UP!!

-Kapsul Figure Up dihasilkan 100% dari bahan semulajadi yang berkesan membakar lemak dan melangsingkan badan dengan mudah, cepat dan selamat terutama di bahagian badan di mana lemak mudah terkumpul seperti punggung, peha, lengan dan perut.

- Ia diadun sempurna dengan pelbagai jenis tumbuhan seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera, serta tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya yang boleh memberi kesan buruk kepada pengguna seperti cirit-birit dan alahan.




KANDUNGAN BAHAN AKTIF:

1. Garcinia Cambogia (Asam Gelugur) - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukan lemak di samping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukan nya lemak. Ianya juga begitu berkesan mengawal selera makan, mengurangkan kolesterol, menambah tenaga, merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis dan darah tinggi. Ia juga mampu mengelakkan kegemukan semula selepas mendapat berat badan ideal.

2. Ekstrak Green Tea (Teh Hijau) - Juga dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah serta mengatasi keracunan makanan. Teh hijau berupaya membunuh bakteria serta dapat merawat penyakit cirit-birit dan dikatakan mampu mencegah penyakit kanser dan mengurangkan risiko pelbagai penyakit lain termasuk esophagus, paru-paru, payu dara dan penyakit jantung.

3. Citrus Aurantium - Juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan. Anta kelebihan nya ialah meningkatkan kadar metabolisma, mengawal selera makan, membakar lemak dan membantu sistem pencernaan berfungsi pada tahap normal.

4. Aloe Vera – Kelebihan tumbuhan ini adalah untuk sebagai pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan mengatasi masalah sembelit.


DOS PENGAMBILAN :

- hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
- tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox.
- untuk kesan lebih baik, elakkan minuman berkafein, soya dan susu dalam tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul Figure Up.

* HALAL
* 100 Herba
* Blh diambil ketika haid
* Ibu yg menyusui bayi boleh amalkan (usia anak 7 bulan ke atas)
* Mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan

07 April 2013

SHAPE PLUS


RM120

3kotak : RM240
(free postage)

SETIAP PEMBELIAN PRODUK PERCUMA HADIAH ISTIMEWA IAITU NURSYA KOPI BIDADARI PUTIH / NURSYA KOPI BUTEA SAUDA / NURSYA ORIGINAL X FIBER hanya dengan SAYA SAHAJA

SILA LIHAT PRODUK PERCUMA DI BAWAH


Fungsi utama Shape Plus:
Membantu mengendalikan nafsu makan dan mengurangkan pengambilan makanan.
Membantu metabilsme tubuh membakar lemak yang berlebihan, selain dari kesan yang berganda untuk mencapai hasil yang terbaik dalam penurunan berat badan.

Shape Plus mengandungi:
- Campuran serbuk epal dengan oligo
Serbuk Epal
Garcinia Cambogia
L-glutamine
Fructooligosaccharides (FOS)
Grape seed
Psyllium shell
Soya Lesitin
Ekstrak aloe vera
Serat sawit
Protein soya
Ekstrak teh hijau


Kebaikan dan kelebihan Shape Plus:

  • Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
  • Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
  • Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
  • Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
  • Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
  • Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
  • Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
  • Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
  • Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
  • Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
  • Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam





SETIAP PEMBELIAN PRODUK PERCUMA HADIAH ISTIMEWA IAITU NURSYA KOPI BIDADARI PUTIH / NURSYA KOPI BUTEA SAUDA / NURSYA ORIGINAL X FIBER hanya dengan SAYA SAHAJA

PEMILIHAN HADIAH BERGANTUNG KEPADA ANDA