kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

30 January 2013

dr johnson slimming lotion


RM25

SAHUT CABARAN 5 HARI SLIMMING DR JOHNSON!!!!!
Dr. Johnson Slimming Cream adalah krim pembakar lemak, pelangsing dan pengecil selulit pada tubuh anda.
Dr. Johnson Slimming Cream dapat mengecilkan tubuh, dalam 1 – 2 minggu. Tubuh anda akan mengalami perubahan, lengan paha, betis dan bokong akan mengecil 3-5 centimeter. Produk ini sudah banyak di impor ke Singapura dan Thailand.
Manfaat “Slimming Hot Cream Cellulite Reduction Active Formula Dr Johnson” :
1. Membakar Lemak dan menurunkan berat badan
2. Menghilangkan selulit
3. Mengencangkan Kulit
4. Melembutkan dan Menghaluskan
5. Meremajakan Kulit
6. Mengurangkan Lenguh-Lenguh Kaki & Badan
Cara Pemakaian : Sapukan pada tubuh yg anda inginkan dengan gerakan selepas mandi sapukan gel ni kt kawasan yang bermasalah masa kulit masih lembab…sapu n gosok lembut 3-5 minit sehingga gel betul2 meresap ke dlm kulit…akan terasa panas ckit pada awal penggunaannya…
Gunakan 30 minit sebelum keluar bekerja atau sebelum tidur, lemak akan keluar berupa peluh sebanyak mana kita bergerak, ketika tidur esok paginya akan buang air besar berminyak & air kecil berminyak.
Ingredients : Natural Massage Oil, (Sweet Almond Oil), Indian Pink Seed Oil, Sunflower, Seed Oil), Hot Ginger Oil, Hot Paper Oil Vitamin E. Net Wt. 500 gram.

No comments :

Post a Comment