kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

23 December 2012

SOY PERISA COKLAT Nurbeautyline


10 paket x 3 box
*sesuai untuk lelaki/wanita yg berumur 29 thn ke bawah*
RM 52.00
.
Minuman Soy Kolagen : Gabungan dari soya organik dan marin kolagen khusus untuk mereka yang inginkan kulit , rambut dan kuku yang sihat dan cantik.
  • Formula melambatkan penuaan
  • Formula anti penuaan yang cepat dan mudah
  •  Rasa sihat dan kelihatan muda
Penyediaan :
  • Masukkan satu sachet soya kolagen ke dalam air suam, kacau dan minum terus untuk mendapat khasiat maksimum soya kolagen yang mengandungi vitamin dan protein.
  • Saranan: 2 kali sehari; sebelum sarapan dan sebelum tidur.
Adakah anda mahu memiliki kulit yang lebih muda, cerah dan sekata?
  • Soya kolagen ialah jawapannya. Minuman yang doformulasikan daripada kombinasi soya dan kolagen boleh melawan garis-garis halus yang timbul, kedut,kulit kusam dan tidak sekata yang berpunca dari umur yang meningkat, stress, pencemaran terdedah kepada cahaya matahari dan lain-lain factor merosakkan kulit anda.
  • Formula asli ini akan mengembalikan keanjalan kulit anda dalam masa 3 minggu untuk melawan tanda kpenuaan dan kulit pra-matang disamping secara perlahan-lahan memutihkan dan melambutkan kulit. Hasilnya kelit anda akan kelihatanlebih sihat dan lebih cerah. Minuman ini sesuai untuk wanita semua peringkat umur. Sangat sesuai untuk wanita yang mengandung.
Produk ini mengandungi 2 ramuan utama :
  • Soya – Berfungsi sebagai bahan semulajadi untuk memulihkan dan melembutkan kulit. Ia juga membantu mengurangkan paras kolestrol dan suhu badan dan member tenaga yang diperlukan oleh tubuh kita.
  • Kolagen – Kolagen ialah bahan semulajadi yang mengeluarkan cecair dalam tubuh kita untuk membekalkan struktur kepada organ yang berbeza. Kolagen memainkan peranan untuk menjadikan kulit kita kelihatan sihat, muda, lembut dan sekata. Berpunca dari factor-faktor seperti peringkatan usia proses pengeluarkan kolagen berkurangan dalam tubuh kita. Dengan kolagen hasilnya garis-garis halus dan kedut-kedut akan berkurangan dan penampilan wajah yang sihat. Penggunaan secara konsistan mengikut dos yang dicadangkan akan mengekalkan kesihatan dan wajah yang muda dan kulit yang sihat. Sekaligus menghalang proses pengeluaran keduk-keduk dan garis-garis halus yang baru.

3 comments :