kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

DROPSHIP




NO MODAL REQUIRED! NO RISK! NO STOCK KEEPING! NO NEED PACKAGING! NO NEED POSTING! FLEXIBLE TIME! LESS WORK! IMMEDIATE EARNING!!



Apa itu dropship?
Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.
Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal, dropship adalah kaedah  yang terbaik. Ini bermakna anda boleh menjual tanpa modal, tanpa risiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok.

Dropship berfungsi sangat mudah:
1 – Anda pilih apa yang ingin anda jual daripada katalog Dropshippers atau laman web.
2 – Senaraikan produk yang anda pilih itu di Facebook, laman web anda, katalog atau di tempat lain menggunakan foto produk dan keterangan Dropshippers.
3 – Apabila ada tempahan daripada para pelanggan, anda menempah produk dari dropshipper tersebut. Mereka kemudian akan menghantarnya terus ke pelanggan anda.Pelanggan anda akan berfikir barang yang mereka beli datang secara langsung daripada anda.
4 – Anda mendapat keuntungan dengan mudah!

Anda membuat keuntungan tanpa perlu memikirkan untuk membeli dan menyimpan stok dan bahkan melihat produk-produk tersebut. Dropshipper akan melakukan semua ini untuk anda!
Keuntungan utama adalah untuk anda.Anda boleh menggunakan dropshipping untuk menghasilkan lebih banyak, atau sedikit keuntungan yang anda perlukan – bergantung pada waktu yang anda gunakan.

Kelebihan Berniaga Kaedah Dropship dengan kami.
1) Tidak perlu modal dan tidak perlu simpan stok.
2) Tidak perlu menghantar/membungkus barang.
3) Keuntungan yang diperolehi adalah keuntungan bersih.
4) Mempunya berbagai jenis koleksi produk kosmetik untuk diniagakan.
5) Ahli Dropship adalah kumpulan yang pertama akan dimaklumkan apabila stok baru dimasukkan.

TIADA YURAN KEAHLIAN


sesiapa yang ingin dropship
wajib mempunyai blog/fb page

inbox fb page sila tekan untuk inbox mesej

JIKA SAYA TIDAK BALAS DALAM TEMPOH 24 JAM
SILA WASAP SAYA TERUS
0139412360

jangan mesej kat bawah ni,sebab saya jarang buka blog n emel

20 comments :

  1. mcm mne nk jdi agen dropship untuk produk sf beauty?

    ReplyDelete
  2. sy berminat tuk jd ejen dropsipper. tlg emailkan detail ke:
    nasihamusa@gmail.com

    ReplyDelete
  3. saya berminat untuk jadi agen dropship . blh tlg email detail ke ninahhaidan@gmail.com. thank you.

    ReplyDelete
  4. Sy bminat..email dn4fi4_b8@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. berminat...crall_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. saya berminat untuk jadik dropship..email ke shahmerc_86@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. i berminat nk jd agen dropship...email i saradbeauty@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  8. email details nak jd agent dropship. nanahazwanee_22@yahoo.com. thanks.

    ReplyDelete
  9. askum.. saye pun berminat nk jadi agent dropship mcmmana yek? boleh email detail tak masturi1907@gmail.com mastura-019-3899706

    ReplyDelete
  10. salam, saya berminat nak jadi ejen dropship. tolong email details ke nazliena@yahoo.com.sg.

    ReplyDelete
  11. Salam.. sis i berminat untuk jadi dropship untuk produk dnars dan sf beauty.. boleh ke?

    ReplyDelete
  12. nak detail... send to
    1) ellin_shop2u@yahoo.com
    2) sazleyncsaari@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. sy nak jadi agen dropship?

    my email: nittishaheraz08@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. saya berminat nk jadi agen dropship
    nak detail utk jd dropship:)
    email sy: Norazlina_saro@yahoo.com.my

    tenks:)

    ReplyDelete
  15. saya berminat nk jd ejen dropship.
    evas5578@yahoo.com
    tq.

    ReplyDelete
  16. Sy berminat sangt2, email sy tau, n price, ramlinurfathehah@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Saya bminat nk jdi agen dropship sila bagi details di email saya?TQ
    LOVEABLESHOPPE@GMAIL.COM

    ReplyDelete
  18. saya berminat untuk menjadi dropship
    email : sitishahromamin.smkc@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Sy berminat jadi agent dropship.. email sy comotcomot29@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Berminat nak jadi dropship. Email saya zulhazmihamad@gmail.com

    ReplyDelete