kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

23 May 2013

wuttisak cosmetic






RM55
( SET TRIAL)
SABUN - SERUM - 1 KRIM SIANG - 2 KRIM MALAM

FUNGSI KOSMETIK WUTTISAK

  • mencerahkan kulit
  • menyerikan wajah yang kusam
  • mencegah timbulnya jerawat
  • menghilangkan jerawat
  • melicinkan permukaan bekas jerawat
  • menghilangkan parut
  • memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • mengurangi kedutan dan garis2 halus
  • mengecilkan pori2 kulit
  •  Menghilangkan bintik-bintik hitam dan jeragat
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah cerah dan berseri
  • Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah
  • Mengekalkan kelembapan pada kulit wajah
  • Menjadikan kulit lebih lembut
  • merangsang pertumbuhan sel kulit baru
  • kulit akan menjadi gebu
CARA PENGGUNAAN

  1. cuci muka menggunakan sabun
  2. sapu serum keseluruh muka
  3. untuk siang hari pakai krim no.2
  4. untuk malam hari sapu krim no.3 dan seterusnya no.4

WUTTISAK COSMETIK MENGANDUNGI
  • AHA
  • L-GLUTATHIONE
  • VITAMIN C
  • Q10
  • ARBUTIN
  • COLLAGEN
  • HYALURON
  • LIPOSIN





(LAMAN WEB WUTTISAK COSMETIC)


(HOSPITAL WUTTISAK)

wuttisak cosmetik di hasilkan oleh pakar-pakar kulit yang diiktiraf dan tidak hairanlah mereka mempunyai hospital di bangkok. wuttisak cosmetic telah memasuki beberapa negara termasuk Loas,



KLINIK WUTTISAK


DUTA WUTTISAK
(KUMPULAN B1A4 DARI KOREA)

TESTIMONI YANG BERJAYA MENGGUNAKAN WUTTISAK COSMETIC





















18 May 2013

Pria band - kasih jangan pergi

Pria band - kasih jangan pergi


Pria Band - Kasih Jangan Pergi lirik

Bila ku hanya sesaat bagi mu
Jangan biarkan ku terlanjur menyanyangmu

Aku tak sangup jauh dari mu
Karena kau yang membuat aku menyanyangmu
Cinta yang ku punya bukan sekedar kata
Cinta ku ini abadi untukmu

Kasih jangan jangan jangan jangan kau pergi
Jangan pernah meninggalkan aku sendiri
Aku tak bisa aku tak sanggup
Bila sendiri...

Kasih jangan jangan jangan jangan kau pergi
Jangan pernah meninggalkan aku sendiri
Aku tak bisa aku
Bila kau pergi....

Aku tak sangup jauh dari mu
Karena kau yang membuat aku menyanyangmu
Cinta yang ku punya bukan sekedar kata
Cinta ku ini abadi untukmu....


pria band-kasih jangan pergi mp3

don't forget Allah - farid sanullah




Lyric Don't Forget Allah

you're down and out
you just cant cope
You wanna shout
you lost all hope
On your knees, begging please
You turn and pray to find your way

Hey, you make doa Allah’s there
whoever you are cos he cares
Then you forget to say thank you Allah ,
You forget to say Insyallah
You forget to say Subhanallah
Raise your hands
Alhamdulillah
lets flashback lets backtrack
to a time like yours and mine
The story of the threewho long to be
to be free of their misery

To the poor he opened the doors
gave him plenty of His bounty

Then you forget to say thank you Allah
You forget to say InsyaAllah
You forget to say SubhanaAllah
Raise your hands Alhamdulillah

Can’t you see His promise to you
Can’t you see His promise is true
Hold on to the rope of Allah
Don’t lose hope in Allah
If you remember Allah in prosperity
He’ll not forsake you in adversity
Be mindful of Allah
He’ll guide you to all that His good

Then you forget, to say thank you Allah
You forget to say InsyaAllah
You forget to say SubhanaAllah
Raise your hands, Alhamdulillahyou're down and out
you just cant cope
you wanna shout
you lost all hope
On your knees
begging please
You turn and pray
to find your way




Farid Sanullah anggap persamaan dengan penyanyi lagu Insya-Allah beri hikmah

Walaupun pada awalnya peminat tersalah anggap lagu nyanyian penyanyi muda ini sebagai milik Maher Zain, dia sedikit pun tidak berasa hati, jauh sekali untuk melatah. Bahkan, Farid Sanullah, 22, gembira apabila orang ramai membandingkan diri muziknya dengan penyanyi terkenal berasal dari Lubnan itu.

Dilahirkan di Kuala Lumpur, tetapi membesar di Perth, Australia, artis keturunan Pakistan ini amat gembira apabila single pertamanya, Don’t Forget Allah, mendapat sambutan baik daripada pendengar, biarpun pada mulanya ia disangka dendangan terbaru Maher.
Menyedari sambutan yang diterima lagu itu di sini cukup memberangsangkan, Farid yang mengetengahkan irama berunsurkan Islam, tidak ragu-ragu memilih Malaysia sebagai negara pertama bagi mempromosikan single berkenaan, selepas melakukannya terlebih dulu di Australia.

Pelajar jurusan Programming di Polytech West, Perth, terbabit menegaskan, Malaysia mempunyai jumlah pendengar irama nasyid cukup besar, justeru, dia tidak teragak-agak untuk memperkenalkan lagunya itu ke negara ini.



Farid berpindah ke Australia ketika usianya baru tiga bulan. Saat itu, dia dibawa mengikuti bapanya yang berkerja sebagai akauntan, di sana. Justeru, anak muda ini tidak mampu berbahasa Melayu, tidak seperti orang tuanya.

Begitupun, kunjungan kali ini bukanlah yang pertama buatnya.
Hakikatnya, Farid kerap pulang ke sini bagi menziarahi ramai saudara-mara.

Berhasrat menyebarkan dakwah Islam melalui muzik, jejaka berkulit cerah ini sedar, tidak ramai pemuda yang memilih konsep muzik sepertinya. Keadaan itu menguatkan lagi azamnya untuk terus berkarya menarik golongan muda mencintai Allah serta mengikuti ajaran-Nya menerusi lagu yang dipersembahkan.

Ketika ini, dia dan bapanya sibuk menulis serta merakam lagu yang bakal dimuatkan dalam album sulung

lylezs mix kokofica diet


MIX KOKOFICA DIET


RM40
minimum 3 kotak
RM40x3: RM120
harga pasaran : RM147

MERUPAKAN PEMAKANAN KESIHATAN UNTUK MENJAGA BERAT BADAN IDEAL, MEMBERIKAN BENTUK TUBUH YANG DIIDAMKAN SETIAP INDIVIDU, DAN MENJAGA DALAMAN AGAR LEBIH SIHAT DAN BERFUNGSI DENGAN LEBIH BAIK. RASA KENYANG YANG LEBIH TAHAN LAMA, DAPAT MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN TANPA MEMBERI KESAN SAMPINGAN TERHADAP INDIVIDU YANG MENGAMALKANNYA.

ANTARA KEBAIKAN KOKOFICA DIET IALAH:

.. MENGURUSKAN BADAN SECARA SEMULAJADI DAN SIHAT.
.. MEMBERI RASA KENYANG YANG BERPANJANGAN.
.. MEMBEKALKAN TENAGA UNTUL BERGERAK AKTIF.
.. MERINGANKAN BADAN DAN MEMUDAHKAN PERGERAKAN BADAN.
.. MENCANTIKKAN KULIT BADAN DAN MUKA.
.. MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG.
.. MEMBEKALKAN HORMON YANG DIPERLUKAN BADAN AGAR SENTIASA KELIHATAN ANGGUN.
.. MELANCARKAN PEMBUANGAN AIR KECIL DAN BESAR.
.. MELANCARKAN PEMBUANGAN TOKSIK PADA USUS & MENJAGA USUS AGAR BERFUNGSI DENGAN BAIK.
.. MENGURANGKAN PARAS KOLESTROL YANG TIDAK BAIK DALAM BADAN.

17 May 2013

u-queen


PROMOSI U-QUEEN
paling murah di pasaran di jamin original


RM72


HARGA PROMOSI: RM144.00  minimum 2 KOTAK
HARGA PASARAN : RM 179.80


PROMOSI BELI UQEEN 2 KOTAK UTK SEBULAN
JANGAN LEPASKAN PELUANG INI !!!



TAPI KALAU NAK BELI SEKOTAK:-

HARGA PROMOSI: RM75.00 (PASARAN: RM89.90) 
harga sabah/ sarawak: RM93.90
POSLAJU: RM6.00 (SEM.) RM9.00 SABAH/SARAWAK/LABUAN

Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.


KELEBIHAN UQUEEN:-

Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini.
Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair),
mengencang payudara dan mengangkat punggung,
memberi seri pada wajah,
melewatkan menopause,
dan mengeratkan hubungan suami isteri,
Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis,
mencegah kanser,
melancar / membersih darah serta peranakan.
U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa.
Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.

CARA PENYEDIAAN:-
Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml.
Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum.
Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.
KANDUNGAN & RAHSIA KEBERKESANAN UQUEEN;-
1. Daun Sireh
2. Goji
3. Habbatus Sauda
4.Kacip Fatimah
5.Buah Manjakani
6. Betik
7. Psyllium Husk
8. Ubi Bidadari Putih
9. Rosselle
10.Acerola Cherry
11.Asam Jawa
12.L- Ghulatathione
13.Guarana
14.Honey Bee
15.Tomata
16.Nenas
17.Kolagen Marin

TESTIMONI UQUEEN:-

SHARMILA, TASIK SELATAN

Alhamdulillah dah 4 kotak saya cuba U QUEEN ni memang jadi queen betul , tak caya tanya suami saya hehehehe. Antara perubahan nya: Kulit jadi lebih bersih & semakin cerah. Alhamdulillah setelah 3 sachet saya makan, saya mula perasan pecah2 dibuku lali tumit saya hilang dan kesan luka yang hitam dibwh buku lali semakin pudar dan kulit saya semakin bersih serta tiada parut2 kecil (ditegur oleh suami..hehehe syoknya)..alhamdulillah! Hubungan suami isteri?...faham2 sendiri lah..cuba dulu, baru tau. Diri rasa bertenaga. Selepas 1 kotak saya cuba, tiba2 saya diserang asma dan terpaksa masuk gas sebanyak 2 kali...kalau ikutkan hati...saya lemah & nak terbaring je....tapi alhamdulillah, saya teruskan dgn kotak yg kedua, (saya minum produk ni selepas 2 jam saya makan ubat spital) walau seminggu saya diserang asma, saya masih bertenaga meneruskan kehidupan harian dan alhamdulillah hari ini kehidupan saya lebih ceria.


NUR AZMAH, KAJANG

Hihi! saya tak pandai nak buat ayat....tapi perubahan yg saya rasa pas amik U-Queen banyak. Dari dalam hingga ke luar, rasa banyak perubahan. Yang pertama rasa bertenaga, kurang rasa mengantuk, pastu tidur kejap rasa dah puas. Saya cikgu sekolah dan mengajar ditingkat 6 tau. Dulu lepas kerja mesti kaki sakit dan kejang...sekarang takde dah. Kalau tak suami lah yg jadi mangsa kena urut. Hihi..pastu jeragat kat muka makin pudar, tubuh badan rasa pejal, suami pun puji….mana-mana bahagian yang kendur makin tegang dan pejal. Faham-faham ajelah bahagian mana kan…hihi...(malu). Yang pasti niat saya utk suami tersayang dan kesihatan tubuh badan...Alhamdulillah...U-Queen memang hebat!

Leny Bt. Abdul Rani, Pengerang Kota Tinggi.

Dua tahun yang lepas, saya terlibat dalam satu kemalangan jalan raya yang menyebabkan saya cedera parah. Tangan dan kaki kiri saya patah. Pada ketika itu juga saya sedang hamil 3 bulan. Saya menjalani 2 pembedahan. Pertama memasukkan besi plate pada kaki sebelah kiri dan 6 bulan selepas itu, saya melahirkan anak secara pembedahan akibat kemalangan tersebut. Bermula saat itu, badan saya terasa tidak berfungsi, kesihatan merosot. Anak dan suami tidak terjaga dan rumahtangga tidak terurus. Saya rasa kecewa dan hampa pada diri saya.
Ianya berlarutan sehingga pada satu hari ketika melayari internet FB, saya terbaca satu artikel khazanah alam yang sangat menarik perhatian saya. Khazanah alam itu ialah U-QUEEN!! Makanan tambahan yang HEBAT yang telah merubah kehidupan saya hingga ke hari ini. Selepas seminggu mencuba U-QUEEN, badan saya terasa ringan, sakit tulang belakang pun berkurangan hari demi hari, dapat melayan anak dan suami dan dapat menguruskan rumahtangga semula. Saya terus mengambil U-QUEEN hingga ke hari ini. Dan setelah beberapa bulan mengamalkan U-QUEEN, kesihatan saya semakin pulih. Suami pun sentiasa memuji keterampilan saya, 'mengancam' katanya.. U-QUEEN menyempurnakan hidup saya. Terima kasih U-QUEEN!!


Siti Mariam Chek Long, Batu Caves, Selangor, 37 tahun.

Pada 13.2.2011 saya telah disahkan oleh doktor mempunyai fibriod, ini adalah kerana period saya yang melebihi 20 hari setiap bulan. Saya terpaksa memakan ubat yang diberikan oleh doktor. Pada satu hari, saya telah diperkenalkan dengan U-Queen. Setelah meminumnnya sebanyak 2 kotak, alhamdulillah, period saya normal seperti biasa. Kulit pula semakin lembap, payudara semakin anjal. Terima kasih di atas keajaiban U-Queen. Cubalah U-Queen anda tidak rugi apa-apa. Malah mendapat kebaikan daripadanya. U-queen menjadikan saya wanita dan isteri sempurna.


PRODUK BUATAN MALAYSIA DAN HALAL
NO KKM 163/5/25 JLD. 119

Spa q iq kanak-kanak


SpaQ IQ Kanak-Kanak

paling murah di pasaran!!!

RM48

Kandungan
14 biji ( untuk 3 bulan setengah ) 
Cara Ambilan 
 1 biji seminggu (pagi) sebelum makan.





KHASIAT
Menambahkan kecekapan minda dan menguatkan daya ingatan.
Mengaktifkan sel-sel otak (Neuron).
Meningkatkan daya tumpuan.
Mengurangkan rasa letih dan mengantuk.
Menambahkan tenaga.
Menghilangkan rasa malas dan mempunyai pemikiran yang positif.
Melancarkan pengedaran darah dan oksigen ke otak.
Antioksida dan membuang toksik dalam badan.
Menstabilkan hormon dan selera makan.

Spa Q


HARGA?
saaaangat berbaloi...1 botol untuk 3 bulan!!
tak percaya???
Belum cuba belum tahu hasilnya..



Spa q IQ Dewasa


SpaQ IQ Dewasa

paling murah di pasaran!!



RM50

Kandungan
12 biji ( untuk 3 bulan setengah ) 
Cara Ambilan 
 1 biji seminggu (pagi) sebelum makan.

KHASIAT

Mencergaskan minda
Membuangkan toksik dalam badan
Menghilangkan rasa malas
Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan
Menghubungkan sel otak agar minda dapat berfungsi dengan baik
Menstabilkan selera makan
Menghilangkan rasa letih
Mengurangkan risiko barah/ kanser
Menambahkan tenaga
Melancarkan peredaran darah

Bahan Kandungan

* Semen Juglandis 80mg
* Fructus Lycli Extract 50mg
* Lyophilized Royal Jelly 50mg
* Poris Cocos Extract 40mg
* Arillus Longan Extract 40mg
* Semen Ziziphi Spinosae Extract 30mg
* Bulbus Lilii Extract 30mg
* Juga diperkayakan dengan Habbatus Sauda, Ekstrak    Kurma, Madu dan Vitamin C.

HARGA?
saaaangat berbaloi...1 botol untuk 3 bulan!!
tak percaya???
Belum cuba belum tahu hasilnya..

Hanya...

 RM56.00 (Semenanjung)
RM60.00 (Sabah/Sarawak)
FREE POSTAGE!!

08 May 2013

auraslim icy cool shaping



RM75
anda bakal mendapat hadiah menarik dari kami

auraslim








RM130

HARGA PASARAN RM160

block 4 slimm




Nama Produk: Block - Empat - Slim: Kurangkan Berat dengan beras dan soya ekstrak.
Kod: gif41009.
Harga: RM78
Jenama: Giffarine.
Version.
Penerangan: Block - Empat - Slim (60 kapsul).

Tambahan. White Bean buah pinggang Extract.

Bahan-bahan 1 kapsul sana.
White Bean buah pinggang Extract 250 mg
120 mg mengasingkan protein soya
Halia serbuk 15 mg
Kunyit serbuk 15 mg

Hartanah
Mengurangkan penyerapan kanji pemakanan dan gula.

Bagaimana untuk makan. Mengambil 2 topi (1-4 kapsul) dengan makanan (bergantung kepada jumlah makanan berkanji dan gula di tangan).


Dengan berat baru kehilangan makanan tambahan itu.
Untuk mengurangkan berat badan dengan makanan tambahan. Makan semua serat sayur-sayuran adalah inflasi Dan mengganggu kulit. Tanpa tenaga, seperti Glucosamine Man Kanaan Selain itu, ia makan sehingga metabolisme seperti teh hijau dan minyak safflower dan tambahan baru yang mengurangkan penyerapan menghidrat carbo. tepung dan gula. Mengurangkan penyerapan kanji. White Bean buah pinggang Extract. Dan mengurangkan penyerapan gula (seperti sukrosa) dengan ekstrak soya.

Kacang putih dengan bahan-bahan Blue Orange Osceola (Phaseolamin) boleh menghalang enzim. Alpha - amilase. (Alpha-amilase) yang bertindak sebagai gula, kanji kepada molekul yang lebih kecil (Oligosakarida) atau bingkai (disaccharide) mesti dihadamkan kanji menjadi gula kedua-dua sebelum ini. Ia adalah melalui proses pencernaan. A monosakarida. Dan diserap ke dalam dinding usus. Pada ekstrak kacang putih. Bagaimana untuk menghentikan proses ini adalah untuk membuat kanji panjang atau kanji dicerna kurang. Kanji telah dikeluarkan dalam najis dan banyak lagi. Oleh itu, tenaga badan adalah kanji kurang.

Ekstrak kacang soya Menghalang enzim. Alpha - glucosidase Benz. (Alpha-glucosidase) sub-frame yang bertindak sebagai molekul tunggal. Kerana gula. Kita makan, sama ada ia adalah sejenis kanji yang dihadamkan. Atau terus daripada pengambilan. Bingkai yang termasuk sukrosa (Sukrosa adalah gula utama dalam jus tebu), gula, maltosa (Maltosa biasanya datang daripada pencernaan kanji. Dan minuman keras malt), gula dan laktosa (laktosa yang terdapat dalam susu), ini gula tidak diserap . Perlu diganti. Glukosa lusuh mekanikal adalah satu monosakarida atau fruktosa sebelum penyerapan (glukosa, fruktosa), ini memerlukan perubahan alfa enzim - glucosidase Benz. (Alpha-glucosidase), yang diekstrak daripada kacang soya. Menghalang enzim. Alpha-glucosidase telah membuat penyerapan gula. Atau kurang ia.

KESIMPULAN: White buah pinggang Extract Bean. Bahan ini adalah biru Osceola MIN (Phaseolamin) boleh menghalang kanji kepada gula dengan menghalang mekanisme enzim. Alpha - amilase. Tepung yang kita makan tidak dihadam, jadi ia boleh digunakan sebagai sumber tenaga. Doh sendiri dikeluarkan dari tubuh dalam sisa akhirnya. Kajian ini menyokong pensijilan keselamatan.

Ekstrak kacang soya Ia melaporkan penyelidikan itu. Mempunyai keupayaan untuk menghalang bingkai. Monosakarida dengan mekanisme untuk menghalang enzim alpha - glucosidase Benz. Penyelidikan mengenai keselamatan makan dengan baik.

Mekanisme blok enzim. Petikan kedua-dua menyebabkan badan mendapat tenaga yang kurang daripada karbohidrat. Kita boleh membuat kawalan berat badan lebih mudah.

Prinsip ini adalah selaras dengan karbohidrat rendah (Carb Rendah) oleh Dr Robert C. Atkins, yang menyatakan bahawa Punca obesiti adalah Barat. Makan karbohidrat seperti kanji atau gula, terlalu banyak dan juga. Badan ditukarkan kepada pengumpulan lemak. Tetapi dalam kehidupan seharian rakyat Thailand. Yang makan padi. Jika itu adalah makanan ruji kita mengurangkan pengambilan karbohidrat untuk makan, yang akan mengurangkan pelaksanaan sebenar boleh menjadi sukar. Jadi berat badan dengan memakan karbohidrat tambahan boleh Blok ia adalah alternatif yang membolehkan kita untuk mengawal berat badan dengan lebih mudah.

07 May 2013

aurawhite 900,000mg


PROMOSI AURAWHITE GLUTA COLLAGEN 900,000mg


RM130
dapatkan 20 hadiah percuma

  1. 1 CAPSULE FELINNA VITAMIN C
  2. 2 ANIMATE SKIN SERUM
  3. 1 HAIR SERUM
  4. 1 SACHET SOY COLLAGEN
  5. 1 SACHET KOPI BIDADARI PUTIH
  6. 1 OVALE ESSENTIAL VITAMIN FACE LIGHTENING
  7. 1 SACHET NURSYA PHYTO D'FIBER
  8. 1 SACHET GARAM BUKIT
  9. 1 SACHET NURSYA SUSU KAMBING COLLAGEN
  10. 1 SACHET COCOA COLLAGEN POWER PLUS
  11. 1 SACHET TEH WARISAN NENEK ANGGUN SARI
  12. 1 SHESEIDO BLACK MASK
  13. 1 CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK
  14. 1 RUMPAI LAUT
  15. 1 RICE SOAP
  16. 1 SAMPEL SABUN BERAS PULUT HITAM
  17. 1 SHAKER
  18. 1 MASK
  19. FREE POS SEMENANJUNG
DIURUS OLEH NURSYA BEAUTY AND HEALTH MARKETING

SEBARANG ODER SMS KEPADA 
SYAFIQAH : 013-9412360

DIINGATKAN STOK AMAT-AMAT TERHAD,SMS UNTUK PERTANYAAN STOK & ODER.





UPGRADE KUANTITI PADA HARGA SAMA.
UPGRADE FROM 3X STEM CEL KPD 5X
SUPER DUPER AWESOME
HARGA PASARAN
RM150(S)/RM160(S/S)
(1 BULAN PENGAMBILAN)


Kini Aura White datang dengan formula baru! Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .. Banyak tak banyak uollss ! Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY .. Banyakkan uolls ? Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu .. Mai, mai, mai beli !

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!
INOVASI TERKINI GABUNGAN :
-L-GLUTHATIONE
-TILAPIA COLLAGEN
-VITAMIN C
-HYALURONIC ACID
-TRIPAL STEM SELL PHYTOCELLTEC

INOVASI KECANTIKAN TEKNOLOGI JEPUN
1-KULIT CERAH & GEBU
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2-KECANTIKAN KUKU DAN RAMBUT
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat

3-SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4-LEBIH AKTIF DAN BERTENAGA
Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5-KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.
RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.



KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG
- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita



TIP-TIP PENJAGAAN KULIT SUPAYA IA MENDAPAT KESAN POSITIF SEBELUM DAN SELEPAS PENGAMBILAN AURA WHITE:
Faktor Utama yang perlu dipertimbangkan :
1. Umur
2. Jenis kulit
3. Jenis produk kosmetik yang selalu digunakan dan persekitaran cara hidup individu seperti bekerja di luar atau dalam bilik berhawa dingin.


Penjagaan kulit secara umum :
1.Memilih produk yang tepat yang sesuai dengan umur dan jenis kulit anda.
2.Elak menggunakan skrub muka yang kasar terutamanya yang berkulit sensitif, dan mempunyai masalah jerawat yang teruk serta sedang mengambil rawatan khas kulit. Ia boleh merosakkan kulit dan menggalakkan pengeluaran melanin.
3.Bagi mereka yang menjalani rawatan intensif masalah jerawat, anda di syorkan pengambilan minuman Aura White kerana ia dapat membantu dan mengurangkan masalah kulit anda.
4. Elakkan memicit jerawat semasa rawatan, ia secara langsung menganggu proses rawatan dengan peluang jangkitan yang tinggi dan menyukarkan proses rawatan.
5. Selepas pengambilan minuman Aura white anda perlu menjaga pemakanan anda supaya kulit anda akan lebih canti dan gebu
6. Tidur yang mencukupi supaya badan anda tidak letih dan lesu
7. Selalu amalkan senaman sekurang-kurang 5 -10 minit
8. Amalkan Minuman Aura White supaya kesan pada kulit anda nampak positif dari sebelum
9. Amalkan minum air putih banyak setiap hari
10.Jangan putus asa....



CARA MINUM AURA WHITE :
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.. di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas dinner)


Sesuai Untuk Pregnant Mommy jugak tau..
Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga


Ibu2 Menyusu juga boleh minum, Aura White ni takde kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.. Ianya selamat.


Untungnya untuk bakal consumer yang minum Aura White ni.
Banyak keberkesanan pada kulit & badan

Iklan Aura White bersama Majalah Wanita

Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg

b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 buah asli.campuran lemon roselle..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..sekali cuba mesti nak minum lagi
d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe.. :-)
e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..
f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..
g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

06 May 2013

tenshi pore minimizing booster serum


RM50


serum yang dapat meresap kedalam kulit, serum ini membantu liang tersumbat , meningkatkan proses pembaharuan kulit, mengetatkan liang besar, dan mengurangkan minyak berlebihan. Ia dicipta khas untuk kulit,  bebas minyak dan cepat menyerap. Tanpa wangian dan alkohol, ia adalah lembut dan sesuai untuk semua jenis kulit

Berat Bersih: 30 ml.

Booster serum baru! Produk Shi'ar itu. Gabung ekstrak lembut pada kulit semula folikel dominan. Saya kelihatan kasar dengan menggabungkan empat misi ke permukaan kulit dengan sempurna.
Pertama.


kebaikan.
• mengetatkan liang.
• mengawalnya.
• Menghalang  jerawat untuk tumbuh 
  • Menghapuskan liang tersumbat secara mendalam.
  • Membuang  sel-sel kulit mati anda secara perlahan-lahan. Kulit lembut baru.
  • Dipenuhi liang dan mengembalikan keanjalan kulit. Jadi liang kelihatan lebih ketat.
  • Mengawal minyak yang berlebihan. Yang boleh menyebabkan liang besar dan jerawat.


Kandungan: 30 ml

abalone 3x collagen gold



RM85
6 botol x 50ml

abalone collagen : 150,000mg

KEISTIMEWAAN
*50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 hari
* memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
* menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
* mengurangi kedutan dan garis2 halus
* mengecilkan pori2 kulit
* menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
* meningkatkan sistem imunisasi badan
* mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
* mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* mengurangi sakit radang/sendi
* mengandungi prebiotik
* sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
* membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
* mengurangi kolesterol
* menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
* meningkatkan kualiti tidur
* sesuai untuk lelaki dan wanita

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu-satunya produk  yang menggunakan kolagen abalone sejuk.


Kolagen diekstrak daripada abalone sejuk adalah kolagen segar. Atau kolagen I (Kolagen larut asli) adalah satu struktur tiga baris (Helix Triple) Ekstrak kolagen segar. Memerlukan proses khas menggunakan penyejukan 4-8 ° C, yang disebut sebagai "sejuk-ditekan" (Perahan Sejuk) untuk mengekalkan struktur kolagen. Pengeluaran perlu dikawal untuk mengelakkan pencemaran kuman.

  • kolagen diekstrak sejuk.
  • Struktur molekul agak utuh. Dan dekat dengan kolagen kulit. Lebihan kolagen diekstrak dengan cara lain.  
  • Boleh diserap melalui kulit. Kolagen sejuk. Boleh menembusi ke dalam lapisan kulit melalui kelenjar peluh dan folikel rambut.  
  • Fleksibiliti kulit menjadi terhidrat itu. Kerana ekstrak kolagen membantu melambatkan kemerosotan kedutan kulit. Kolagen dalam dermis, Merangsang sel-sel kulit baru. Dan mengurangkan kerengsaan kulit juga.  
  • Mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan luka.
  • Kolagen diekstrak daripada abalone sejuk

kolagen boleh dihasilkan daripada haiwan hidup. Tetapi hari ini, dengan kepentingan kolagen diekstrak daripada abalone segar. Kerana kajian telah dijumpai, Kolagen abalone hidup boleh meningkatkan bilangan sel-sel dalam pertumbuhan. Meningkatkan bilangan sel-sel. Termasuk penjajaran sel-sel yang lebih baik daripada kolagen lembu segar.

Pengetahuan. kolagen albumin. Kelihatan seperti gegelung bergelung poli-peptida tiga-kekusutan bersama-sama dengan saling gentian dalam dermis. Bertindak sebagai struktur sokongan untuk kulit. Membantu mengekalkan kulit yang licin dan kukuh. 



gluta curcuma c-e



RM45

Glutathione (Glutathione). Tripeptide adalah bahan yang terdiri daripada tiga jenis asid amino glutamin, Cysteine ​​dan Glycine, badan boleh membina anda sendiri. Tetapi jumlah itu mungkin tidak cukup untuk membawa kepada pembentukan antioksidan untuk mencegah degeneratif. Sel-sel dalam badan.

Untuk makan glutation boleh diserap melalui dinding usus. Tetapi di bahagian-bahagian lain saluran penghadaman. Dihuraikan kepada pelbagai asid amino glutamin dan Glycine E. C, TC, yang boleh diwujudkan sebagai glutation intraselular baru.

Glutathione pemutihan kulit. kerana proses melibatkan pembentukan pigmen melanin kulit. Dibina di bawah kutikula glutathione badan boleh menghalang Tyrosinase enzim, yang bertanggungjawab untuk pengeluaran melanin dan pigmentasi kulit. Tyrosinase adalah perencat enzim kerana ia akan diwujudkan. Pheonomelanin.

Peranan glutation kepada kulit.

Menghalang melanin pigmen. Pemutihan. Tempat berkurangan.
Anti-oksidan adalah. (Antioksidan), ia mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit licin dan tambahan kelaparan jelas glutation untuk bekerja dengan baik apabila digabungkan dengan vitamin C dan vitamin E.