kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

12 October 2015

Supreme Gluta White 1500000 Mg

PALING MURAH DIPASARAN

RM60


Supreme Gluta White 1500000 Mg. Whitening & Anti Aging, Grape Seed Extract, Koenzim Q10 (1 botol = 30 Softgels)

100% ORIGINAL
PASTIKAN ANDA MEMBELI YANG ORIGINAL SAHAJA!!  AGAR TIDAK BERLAKU KESAN SAMPINGAN KEATAS DIRI ANDA!!

PUTIH-PUTIH JUGA KESIHATAN PERLU DIJAGA SEBELUM ANDA MEMBELI!!

JAMINAN 100% ORIGINAL!!



Diimport dari Korea.





KHASIAT


berbentuk sofgel agar cepat serap kedalam tubuh untuk kesan yang lebih baik
Mengoptimumkan prestasi melanin pigmen.
Mempercepatkan lapisan kulit yang lebih mendalam
Kulit merah jambu 
Bantuan Unlimited melembapkan kedalam kulit.
Merangsang maksimum kolagen. 
Merangsang peredaran darah 
Untuk kulit yang sihat 
Mengurangkan kedutan Firming kulit,jeragat dan tompok-tompok hitam, parut jerawat Mengurangkan dan Mengetatkan liang roma dan melicinkan muka 
V Shape. 
Mengekalkan rambut yang sihat dan kuku,




Supreme Gluta White 1500000 mg. Yang diimport dari Korea, mengandungi antioksidan sayur-sayuran dan buah-buahan. Dengan komposisi bahan-bahan dari bahagian atas industri makanan tambahan dan gred premium glutation, Q10, Kolagen, biji anggur, Acerola ceri, Koji Berry, asid hyaluronik, Green Coffee Berry, Raspberry, Biothin, Lecithin dan banyak lagi dalam satu kapsul. dibungkus untuk Mengekalkan nilai Vitamin Yang Cepat Diserap




Lif muka Cepat tirus V Bentuk.

Laraskan kerja melanin pigmen, kulit putih merah jambu, kulit memutihkan.

Mengurangkan liang, mengetatkan liang-liang dan kulit licin.

Mengurangkan kedutan, meningkatkan kolagen, anti penuaan.

Mengurangkan jeragat, parut jerawat. menghapuskan tempat-tempat gelap.

Nourishing rambut dan kuku, rambut yang baik dan sihat & kuku.

Kulit pengukuhan, lembap, merah jambu kulit, serbuk Mudah kekal, kulit, rambut dan kuku kelihatan baik dalam setiap saiz dan setiap sudut! TRY it !!




Bahan-bahan:

L-Glutathione 1500000mg

Collagen 400000mg

Koenzim Q10 2000mg

Vitamin C 50000mg

Bioflavonoi 2000mg

Hyaluronic Acid 2500mg

Koji Berry 2000mg

Green Coffee Berry 1200mg

Raspberry Extract 1200mg

Pine Bank Ekstrak 1500mg

Grape Seed Extract 1500mg

Acerola Cherry 3000mg

Campurkan Berry Extract 3000mg

Lecithin 4000mg

Biotin 3000mg

Inositol 60mg

Zink 30mg


DOS: Ambil 1-2 tablet sehari sebelum makan tangan

AMARAN: Tidak digalakkan untuk ibu-ibu hamil, menyusu dan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun.




KECERAHAN KULIT BERGANTUNG KEPADA INDIVIDU..ADA YANG MAKAN 2BOTOL UNTUK 2BULAN BARU NAMPAK KESAN, ADA YANG 3BOTOL..





(DIA MENGAMALKAN SELAMA 3BULAN)




UNTUK KESAN LEBIH BAIK DISYORKAN MENGAMALKAN SELAMA 2 BULAN 2BOTOL. JIKA ANDA MENGAMALKAN 1BOTOL DISYORKAN TERUS UNTUK BOTOL KEDUA





(MODEL INI MENGAMALKAN SELAMA 2BULAN)




19 comments :

  1. Korea ke thailand produk ni.

    ReplyDelete
  2. Korea ke thailand produk ni.

    ReplyDelete
  3. saya mengamalkan minum cuka apple utuk kurang kan berat badan dan teh herba boleh ke saya makan gluta white nee?? apakah masa yang sesuai untuk amalkan gluta white ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole, asalkan pndai mjarakkan waktu..1-2jam

      Delete
    2. Bminat bole teruskan wasap 0176098782

      Delete
  4. saya mengamalkan minum cuka apple utuk kurang kan berat badan dan teh herba boleh ke saya makan gluta white nee?? apakah masa yang sesuai untuk amalkan gluta white ini..

    ReplyDelete
  5. korang tak akan dapat jawapan.sebab pemilik blog ini hanya menjual.cuba dia jadikan diri dia testimonial..mesti btul..ini pic semua dr thailand.aku dh mkn dua botol..tak putih pun.

    ReplyDelete
  6. korang tak akan dapat jawapan.sebab pemilik blog ini hanya menjual.cuba dia jadikan diri dia testimonial..mesti btul..ini pic semua dr thailand.aku dh mkn dua botol..tak putih pun.

    ReplyDelete
  7. korang tak akan dapat jawapan.sebab pemilik blog ini hanya menjual.cuba dia jadikan diri dia testimonial..mesti btul..ini pic semua dr thailand.aku dh mkn dua botol..tak putih pun.

    ReplyDelete
  8. Kalau time period bleh mkn x??....

    ReplyDelete
  9. Kalau time period bleh mkn x??....

    ReplyDelete
  10. Kalau time period bleh mkn x??....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak dgalakkan. Bminat bole wasap 0176098782, pastikan original..

      Delete
  11. Reseller and Distributor welcome 100% Original Thailand Products 📲+601114296298

    ReplyDelete
  12. Harap berkesan... Sebab saya baru nak mencuba

    ReplyDelete