kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

07 April 2015

INAYAH ADVANCED

PROMOSI bulan ini sahaja
RM140
harga sebenar RM150

Inayah Advanced ialah peningkatan daripada Inayah beauty Booster dengan tambahan ramuan baru dan dos ramuan lama ditingkatkan. 
Kesan berganda dan berkesan dengan lebih pantas.
Supplement ini lengkat 3 dalam 1 untuk cantik , sihat dan kurus.

Tambahan Ramuan
Mint
Avocado
Apple Stemcell
Grape Stemcell

KEBAIKAN IABB
Mengurangkan rambut gugur selepas bersalin
Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin
Mempercepatkan penurunan berat badan
Mengembalikan bentuk badan asal
Mengurangkan bengkak susu
Membekalkan tenaga
Sesuai untuk ibu menyusukan bayi

Yang Penting HALAL & KKM APPROVED!

INAYAH ADVANCED BEAUTY BOOSTER
30 CAPSULE/ BTL
TAKE 1 CAPSULE DAILY

Dottie yang dulunye chubby sekarang makin slim dan cantik selepas 2 botol Inayah Advanced

JAWAPAN BG STATUS HALAL DAN JAKIM


Untuk Halal Produk Kami Dikilangkan Di Gmp Muslim Yang Mendapat Pengiktiraan Halal, 100% Muslim Product.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA :
INAYAH BEAUTY BOOSTER KKM NO : MAL06021286T

BOLEH CAMPUR SUPLEMENT

Boleh kerana inayah tidak mengandungi herba, jadi tidak berlawanan antara satu sama lain. Tetapi pastikan dijarakkan pemakanan di antara supplement, sekiranya tidak berkesan atau effect yang tidak sepatutnya sila refer kami semula yer.

SAYA AKAN CIRIT BIRIT KE?

Tak sebab inayah tiada sebarang herba panas yang boleh sebabkan cirit birit, system pembuangan akan lancar sahaja iaitu sehari 1 atau 2 kali


SAYA KENE PANTANG KE?

Tak perlu pantang apa apa sebab Inayah merupakan kandungan supplement yang berkualiti tinggi di Malaysia. Namun, mengikut pakar nutrisi, bagi mendapat kadar penyerapan terbaik dan kesan maximum, jangan makan supplement dengan air bersusu atau kafein, elakkan juga minum air berkafien terlalu banyak kerana ia dapat menyekat supplement tersebut. Kita mahukan kesan terbaik apabila mencuba dan mengamalkan sesuatu produk supplement/ubat-ubatan.

PERIOD BOLEH MAKAN KE?

Boleh bagus untuk melancarkan perjalanan period dan mengurangkan senggugut

AIR BERAPA LITER

Hanya perlukan 2 liter sahaja sudah mencukupi


IBU MENYUSUKAN BAYI BOLEH CUBA INAYAH?

Semestinya boleh, membantu dalam membanyakkan susu ibu dan elak bengkak susu. Bayi tidak akan cirit birit mahupun sembelit.


sESIAPA BOLEH MENCUBA INAYAH?

~ wanita 
~ lelaki 
~ pesakit yang menghadapi masalah sakit sendi, darah tinggi, hati dan jantung
~ pesakit Gastrik 
~ Ibu mengandung & Ibu menyusu juga digalakkan mencuba Inayah kerana Inayah mengandungi supplement yang menyokong wanita mengandung & ibu menyusu. 


~ wanita berpantang, Inayah bukan sahaja mencantikkan tubuh badan tetapi, sihat dan ramping. Kami pasti ramai yang menginginkan bentuk badan yang cantik dan sihat terutama selepas mengandung. 


~ Wanita yang semakin meningkat umur akan mengalami banyak permasalahan, terutama dari segi pertukaran hormon dalam badan. Maka, Inayah insyaallah dapat membantu menyelesaikan masalah-masalah anda semua. 



Betul ke inayah advanced ni betul-betul berkesan? 
apa kata dotie, kalau nak kurus..kene commit betul-betul. Mental kene kuat walaupun dihidangkan sepinggan nasi kandar depan mata. AWAK KENE KUAT!!!

Inayah Advanced Beauty Booster Murah
"Sebab kan ramai tanya betol ke berkesan inayah ni? Betul laaaa. Dot tak pernah makan any suplement taw, ni my first suplement and memang serasi dengan dot. One of reason kenapa dot setuju nak try sebab cara consume dia senang jek. 
1 hari makan 1 biji before breakfast


Effect yang dottie rasa lepas tu :
1. Kenyang so makan sikit2 dah penuh perut dah. 
2. Dapat control makan, kalau tak mulut ni asyik nak mengunyah jek
3. Energy, biasanya cepat letih sebab selalu shooting tak tentu masa but bila consume ni rasa macam bertenaga, tak cepat letih maybe sebab ade function detox jugak. 
4. Kulit tak oily, ni paling best. Boleh keluar rumah without mekap dah. Jimat masa. Hehe


Ok ni nak tempek gambar before after sepanjang dah consume 2 bulan ni. 
Gambar ATAS tu BEFORE n yang gmbr BAWAH tu AFTER ye


ok..kalau korang baca betul-betul.. dotie bukan makan inayah je boleh kurus tau, tapi die diet sekali. Sebelum ni die diet jugak, tapi tak menjadi. so.. dengan bantuan inayah..memang senang nak diet. "- DOTIE


No comments :

Post a Comment