kami menjual produk kecantikan dan juga kesihatan dengan harga borong dan dijamin original. Harga yang kami tawarkan amat berpatutan. Anda boleh membeli secara runcit,dan borong mengikut harga yang kami tetapkan. Sebarang pertanyaan dan tempahan sila sms/wasap 013-9412360

berita oh belog

09 November 2013

NT-FAT Dunia Herbs




HARGA : RM 39.00 - SM
RM 45.00 - SS
FREE POS

PROMOSI BESAR-BESARAN UNTUK BULAN INI SAHAJA!!!

RM30 SAHAJA 1 KOTAK
minimum pembelian 3 kotak
total : RM90
(penggunaan untuk 1 bulan)
Penghantaran percuma seluruh Malaysia..!!

Kalau anda TAK NAK kurus jangan cuba produk ini!!! 

Produk KURUS terbaik berasas kan halia dan lemon dari DUNIA HERBS
Standard INTERNASIONAL tapi harga MURAH giler!!! Rm 39 je sekotak...makan habis sekotak dah dapat lihat kesan BERAT BADAN TURUN...rasanya pun best sangat2!! Diperkaya dengan ekstrak halia & perasa lemon
..cuba dulu baru tau!

Mampu membantu MENURUNKAN BERAT badan dan KELUARKAN ANGIN dalam badan agar anda lebih kelihatan CANTIK dan SIHAT.
Habis sekotak dah dapat rasa kesan nya!!!

Alhamdulillah sejak dilancar baru2 ni 10 Ribu kotak dah habis terjual.Ada yang cuba sekotak terus repeat order 3 KOTAK skaligus...Ramai yang berpuas hati.Yang bagusnya Mustajab NT-FAT ni bukan saja dapat turunkan berat badan tetapi ANGIN dalam badan semua keluar...badan jadi ringan ,buat kerja pun jadi rajin.Body slim badan pun sihat.Tak rugi beli...harga rm39 je- tersangat MURAH dan rasa Lemon pun SEDAP sangat!..pm kami ok 
Haaaaa... tuuudia, testimoni dari Puan Noryani. telah berjaya menurunkn berat badan sebanyak 5kg dlm masa 2 minggu setelah menggunakn product terbaharu nt-fat dari kami, kekalkn bentuk badan yg menawan dan dapatkn berat badan yg ideal dgn product NT-FAT kami. tunggu apa lagi?

Produk ini merupakan keluaran terbaharu Dunia Herbs dalam bentuk minuman kesihatan yang mampu membantu memberikan penampilan badan anda agar lebih kelihatan cantik dan menarik. 
Meningkatkan metabolisme badan
Membuang angin dalam badan
Melancarkan sistem pencernaan
Menurunkan berat badan
Mengatasi masalah perut buncit
Memberikan rasa kenyang
* 10 sachet/kotak

No comments :

Post a Comment